X

Fikret Orman’dan flaş karar

Türkiye Kupası'ndaki olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin artçıları sürüyor. Kartal'ın patronu Fikret Orman da radikal bir karar aldı.

Fikret Orman’dan flaş karar

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilmesi Türkiye’nin gündemine damga vurmaya devam ediyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in hastanelik olduğu gecede yaşananlarla ilgili tartışmalar sürüyor. 

Beşiktaş cephesi 3-0 hükmen galibiyet kararı beklerken, Fenerbahçe kanadı görüntü ve fotoğraflarla itirazlarını sürdürüyor. Karşılıklı suçlamalar ve birçok iddia gündemi meşgul ederken Fikret Orman’ın çok radikal bir karar aldığı ortaya çıktı.

Koridordaki görüntüleri izleyince…

Derbiyi Nevzat Demir Tesisleri’nde izlerken, Şenol Güneş‘in hastaneye kaldırılmasının ardından soluğu hocasının yanında olan Orman’ın özellikle koridordaki saldırı görüntülerini görünce çılgına döndüğü öğrenildi. 

Beşiktaş futbol takımı idari menajer yardımcısı Erdinç Gültekin’in, Saracoğlu Stadı’nın koridorlarında Fenerbahçe futbol takımı güvenlikleri Ali Bozan ve Gökhan Uyanık tarafından darp edilmesine çok sinirlenen Orman’ın, aldığı kararı tüm takıma ve idari kadroya ilettiği ortaya çıktı.

Güvenlikler akredite olacak

Orman’ın, yöneticiler ve kulüp profesyonelleriyle Nevzat Demir Tesisleri’nde bir toplantı yaptığı ve şu kararı açıkladığı bildirildi: “Bundan sonra biz de kendi kulüp güvenliklerimizle deplasmanlara gideceğiz. Kendi güvenliklerimizi akredite edeceğiz. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve idari kadromuz bizzat kendi güvenliklerimiz tarafından korunacak. Hepinizin bilgisi olsun.”

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.