X

Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği Elis’te sıcak gelişme!

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde en çok transfer etmek istediği oyuncuların başında gelen, MLS'de Houston Dynamo takımının formasını giyen 22 yaşındaki futbolcu Alberth Elis'e bir talip de İngiltere'den geldi.

Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği Elis’te sıcak gelişme!

İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion‘un, 22 yaşındaki genç futbolcu Alberth Elis için 5 milyon £’luk bir teklif yaptığı ifade edildi.

MLS ekibi Houston Dynamo’nun ise yetenekli genç futbolcusunu takımdan göndermek için oldukça isteksiz olduğu biliniyor. Ancak kulübün, 5 milyon £’luk teklife karşı ne cevap vereceği ise henüz belli değil.

MLS All-Star kadrosuna seçilmişti

Geçtiğimiz yaz İtalya Serie A ekiplerinden Juventus’un MLS All-Star kadrosuyla yaptığı maçta geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla kendisine yer bulan Honduraslı futbolcu, birçok Avrupa kulübünün ilgisini çekmişti.

Alberth Elis, Houston Dynamo formasıyla iki yılda çıktığı 60 maçta toplamda 22 gol ve 12 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak: Ajansspor

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.