X

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Robin van Persie hain ilan edildi!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Robin van Persie, dün Liverpool-Roma Şampiyonlar Ligi yarı finali sırasında attığı tweet ile Manchester United taraftarlarının tepkisini çekti.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Robin van Persie hain ilan edildi!

Fenerbahçe‘nin eski yıldızı Robin van Persie‘nin dün Liverpool ile Roma arasında oynanan Şampiyonlar Ligi yarrı final ilk maçı sırasında attığı tweet sosyal medyayı salladı.

Liverpool’un yıldızı Mohamed Salah‘ın gösterdiği performansı Twitter hesabı aracılığıyla öven bir paylaşımda bulunan Hollandalı futbolcuya eski takımı Manchester United taraftarlarının tepkisi gecikmedi.

Pek çok United taraftarı Van Persie’den bu mesajı silmesini isterken içlerinden biri Hollandalı yıldıza çok sert bir mesaj gönderdi: “Robin, bize ihanet ediyorsun.

Ocak ayında Fenerbahçe’den ayrılarak Feyenoord‘a transfer olan van Persie, uzun süreli sakatlıkları nedeniyle ülkesinde de büyük eleştiri konusu olmuştu.

Yunus DİLBER / fanatik.com.trKaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.