X

Fenerbahçeli Josef’ten Beşiktaş’a gönderme

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef, Kasımpaşa maçının ardından Skrtel'in başından yaralanmasıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada gündem olan bu paylaşım Josef'in Beşiktaş'a gönderme yaptığına yorumlandı.

Fenerbahçeli Josef’ten Beşiktaş’a gönderme

Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-1’lik skorla geçerken, sarı lacivertli takıma Martin Skrtel’den kötü haber geldi. Martin Skrtel’in, Kasımpaşa maçının ilk yarısında girdiği bir hava topu mücadelesinde aldığı darbe ile kafasında açılma meydana gelirken, deneyimli oyuncu sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından oyuna devam etti. İlk 45 dakikanın bitiminin ardından soyunma odasına giden Skrtel’e burada da müdahale edildi.

Maçın ardından Skrtel’in başına 10 dikiş atılacağı açıklanırken, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef’ten flaş bir paylaşım geldi. Beşiktaş’a gönderme yapan Josef, “”Kavgadan kaçmadığın için tebrikler Martin” ifadesini kullandı. Josef’in yaptığı bu paylaşım kısa süre içerisinde gümdeme damga vurdu.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.