X

Fenerbahçe’den şaşırtan paylaşım: Cocu’ya yer verilmedi…

Fenerbahçe, Spartak Trnava maçının hazırlıklarına başlarken, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden paylaşılan idman fotoğraflarında teknik direktör Phillip Cocu'ya yer verilmemesi dikkat çekti.

Fenerbahçe’den şaşırtan paylaşım: Cocu’ya yer verilmedi…

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndaki 2. maçında Slovakya temsilcisi Spartak Trnava’yı konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman saat 16:00’da başladı. Çaykur Rizespor karşısında ilk 11’de görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, dar alanda yapılan maçlarla tamamlandı.

Sarı-lacivertli ekip, Spartak Trnava maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

FENERBAHÇE’DEN COCU’SUZ PAYLAŞIM

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden paylaşılan idman fotoğraflarında teknik direktör Phillip Cocu’ya yer verilmemesi dikkat çekti.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.