X

Fenerbahçe’den ‘Kocaman’ adım!

Teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Kasımpaşa ligin en etkili takımlarından biri. İşimiz hiç kolay değil. Bu hafta kazanırsak kocaman bir adım atmış olacağız" dedi

Fenerbahçe’den ‘Kocaman’ adım!

Fenerbahçe’de zorlu Kasımpaşa maçı için geri sayım başladı…

Gazete Habertürk’ten Ahmet Selim Kul’un haberine göre; Sarı-Lacivertliler bu maçı da kayıpsız atlatarak yarınki derbiden çıkacak sonucu beklemeye başlayacak. Bunun için de teknik direktör Aykut Kocaman, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde dün oyuncularıyla bir toplantı yaparak öncelikli olarak kendi maçlarına konsantre olmalarını istedi. Tecrübeli çalıştırıcı Kasımpaşa’nın ligin en iyi top oynayan takımlarından biri olduğunun altını çizerek oyuncularına yaptığı uyarılarda, “Özellikle de kendi sahalarında başarılı bir performansları var. Hızlı atağa kalkıp sonuç alıyorlar. Çok dikkatli olmalıyız. Bunun için derbiyi bir kenara bırakın önce biz kendi maçımızı kazanalım” dedi.

‘TELAFİ ETMİŞ OLACAĞIZ’

Teknik direktör Aykut Kocaman uyarılarını şöyle sürdürdü: Kalan maçlarımız içerisinde en az bir deplasman galibiyeti daha alırsak çok iyi bir puana ulaşmış olacağız. İçerideki kaybettiğimiz puanları bir nebze olsun telafi etmiş oluruz. Rakiplerimiz de bu hafta puan kaybedecek. Eğer biz Kasımpaşa engelini kayıpsız geçersek zirveye kocaman bir adım atmış olacağız.

Kaynak : HABERTÜRK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.