X

Fenerbahçe’den 2019 operasyonu! 13 isim ile kritik görüşme

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmeleri biten 13 oyuncudan Roman Neustadter, Şener Özbayraklı ve Yiğithan Güveli'ye ocakta yeni öneri sunacak. Yerli oyunculara TL üzerinden, Rus savunmacıya da mevcut maaşının altında bir rakam sunulacak. Martin Skrtel, Mathieu Valbuena ve Roberto Soldado ise kulüpteki geleceklerini kendileri tayin edecek.

Fenerbahçe’den 2019 operasyonu! 13 isim ile kritik görüşme

Fenerbahçe‘de teknik direktör konusu en azından şimdilik rafa kalktı. Yönetim, büyük bir aksilik olmazsa sezonu Erwin Koeman ile tamamlayacak. Sarı-lacivertliler, gelecek sezonun planlamasını da yapmaya başladı.

1 Haziran tarihi itibarıyla kiralıklar dahil toplam 13 futbolcunun sözleşmesi bitecek. Ali Koç ve ekibi, bu oyunculardan bazılarıyla Ocak ayında sözleşme görüşmelerine start verecek. 

Yönetimin ana planı Neustadter, Şener Özbayraklı ve Yiğithan Güveli ile devam etme yönünde. Şener‘e ve Yiğithan‘a TL üzerinden, Neustadter‘e de şu anki sözleşmesinin altında teklifte bulunulacak.

Mukavelesi sona eren bazı oyuncuların durumları ise takip edilecek. Bu isimler Martin Skrtel, Mathieu Valbuena ve Roberto Soldado. Valbuena ve Soldado, beklenen performanslarını sergilemeleri halinde sözleşmeleri zaten otomatik olarak uzayacak. Skrtel‘e yine indirim istenerek 1 yıllık daha teklif yapılacak.

Roman Neustadter, Fenerbahçe‘de yıllık 1.8 milyon Euro kazanıyor. Yıldız futbolcu, bu sezon Süper Lig‘de tüm maçlarda forma giydi ve hepsinde 90‘ar dakika sahada kaldı. (Sabah)

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.