X

Fenerbahçe’de yeniden değişim!

İdeal 11'ini bir türlü bulamayan Phillip Cocu, Anderlecht karşısında kadroyu yine değiştirecek. Sakatlıktan kurtulan Slimani ve Benzia'ya yer açacak olan Cocu, Valbuena'yı da Belçika ekibi karşısında sahaya sürecek.

Fenerbahçe’de yeniden değişim!

Kabustan uyanmak için seri galibiyetlere ihtiyacı olan Fenerbahçe‘de Phillip Cocu, Anderlecht karşısında yine 11’i değiştirmeye hazırlanıyor. Bu sezon ideal 11’ini bir türlü oturtturamayan ve neredeyse her maça farklı bir oyuncu grubuyla sahaya çıkan Cocu, sakatlıkları düzelen Islam Slimanı ve Yassine Benzia, 11’de kullanmak için formasyonu da 4-2-3-1 şeklinde değiştirecek. Harun’dan vazgeçmeyecek olan Hollandalı, savunma 4’lüsünde yine Şener-Neustadter-Skrtel-Hasan Ali’yle kuracak.

SOLDADO VE FREY KULÜBEYE

Çift ön liberolu orta sahadan vazgeçmeyecek olan Cocu, Sivas’ta olduğu gibi Jailson-Eljif ile devam edecek. Anderlecht karşısında daha ofansif oynamayı planlayan 48 yaşındaki çalıştırıcı, sol açıkta görev verdiği İsmail’i keserek maça Valbuena ile başlayacak. Sağ açıkta Ayew’den vazgeçmeyecek olan 48 yaşındaki çalıştırıcı, Frey’in yerine Benzia’ya görev verecek. Sivas’ta saç-baş yolduran Soldado’yu kesecek olan Cocu, Slimani’ye formasını geri verecek.

Kaynak: Güneş

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.