X

Fenerbahçe’de Koeman’la herkes mutlu!

Fenerbahçe'de Hollandalı teknik adam beklenmedik bir başarı göstererek herkesi rahatlattı. Sarı Laciverli yönetim be Koeman cephesi Galatasaray, Anderlecht ve Aytemiz Alanyaspor maçları sonrası yola devam kararı aldı.

Fenerbahçe’de Koeman’la herkes mutlu!

Milliyet Gazetesi’nden Celal Umut Eren’in haberine göre; Fenerbahçe‘de milli takım haftasına gülen yüzlerle girildi. Sezon başından beri ilk kez güzel bir seri yakalayan ve rahatlayan san-lacivenlilerde tüm gündem Erwin Koeman oldu. Phillip Cocu ile sezona umutlu başlayan ancak tarihinin en kötü günlerini geçiren Fenerbahçe’de son 10 günlük süreçte ise bambaşka bir tablo ortaya çıktı. Cocu ile yolları ayırdıktan sonra yardımcılarından Erwin Koeman’ı birinci sorumlu olarak görevlendiren Başkan Ali Koç ve yönetim, beklemediği kadar iyi sonuçlar aldı. Hem Erwin Koeman kariyerinin önemli fırsatlanndan birini yakaladı hem de san-lacivertli yönetim kötü günleri geride bırakmayı başardı.

İşte Koeman ve Fenerbahçe yönetiminin 10 gün sonraki durumu şöyle oluştu:

Erwin Koeman cephesi: Kaynak : FANATİK
qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.