X

Fenerbahçe’de gelecek planlaması

Bu sezon alınan kötü sonuçlar ve 10 haftada Phillip Cocu'nun ayrılmasıyla yaşanan süreç gözleri yeni sezona çevirdi. Bu sezonu geçiş dönemi olarak gören Başkan Ali Koç ile Damien Comolli, gelecek yıl direkt şampiyonluğu alacak bir yapıya yönelecek.

Fenerbahçe’de gelecek planlaması

Sarı-lacivertli takımda hem Başkan Ali Koç’un ilk sezonu hem de Damien Comolli ile kurulan yeni yapı çalkantılarla başladı. Tarihin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Fenerbahçe’de, ilk fire 3 yıllık anlaşma yapılan teknik direktör Phillip Cocu ile oldu, 10 haftada vedalaşıldı. Sarı-lacivertli takım, bu sezonu Erwin Koeman ile tamamlayıp, yeni sezona daha hazırlıklı ve güçlü girmek istiyor.

Başkan Koç ve Sportif Direktör Comolli için geçiş sezonu olarak görülen bu ilk yıl sonrası, gelecek sezonda mutlaka şampiyonluk hedefleniyor.

Bunun için de şimdiden scouting ve transfer sistemi çalışmasını yapıyor. Hem transferleri erkenden bitirmek hem de yeni gelecek teknik direktör ile bu sezonki hatalar düzeltilecek.

Sözleşmesi bitecek ve kira dönemi sonra erecek bazı oyuncuların ardından kadroda da önemli bir yapılanma meydana gelecek. Burada şu anda bazı genç oyuncuları ile özel isimler öne çıkıyor.

Yeni sezonda kadroda Eljif Elmas, Barış Alıcı, Berke Özer, Oğuz Kağan Güçtekin ve Yiğithan Güveli hazır tutulup, daha güçlü şanslar bulacak.

Ayrıca kira dönemi sonunda Yassine Benzia’nın performans durumuna göre bonservis satın alma gündeme gelecek. Ayew ve Slimani’den de en az bir tanesi performansa göre kalacak. Skrtel, Neustadter, Kameni, Soldado gibi 30 yaş üstü oyuncular da kulüp menfaatlerine göre netlik kazanacak.

Kaptanlar Hasan Ali ile Mehmet Topal’ın ise tutulması hedeflenecek.

Ali Koç ile Sportif Direktör Damien Comolli, 3 yıllık bir planla göreve çıktı, yeni sezon için çalışmalar başladı.

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.