X

Fenerbahçe’de derbi alarmı!

Fenerbahçe, bugün Kasımpaşa mücadelesini kazanıp derbiyi bekleyecek. Ancak bu maçtan çok yarın oynananacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin gündem olması teknik heyeti rahatsız etti.

Fenerbahçe’de derbi alarmı!

Fenerbahçe, bugün Kasımpaşa mücadelesini kazanıp derbiyi bekleyecek. Ancak bu maçtan çok yarın oynananacak olan GalatasarayBeşiktaş derbisinin gündem olması teknik heyeti rahatsız etti. 

 

Bu nedenle teknik heyet tarafından tüm konsantrasyonun Kasımpaşa maçında olması istendi. Güçlü bir takıma karşı mücadele edecek olan sarı-lacivertliler öncelikle bu maçı kazanıp derbiden çıkacak sonucu bekleyecek. 

[Content:{1367710}] 

Teknik direktör Aykut Kocaman artık ligin en kritik haftasında olduklarını belirterek derbi maçtan çıkacak sonucun kendilerine yaraması için öncelikle bugünkü maçın kazanılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca son haftalarda istediği sonuçları alan ve etkili futbol oynayan sarı-lacivertli takıma bu durum ciddi bir özgüven kazandırmış durumda. Ancak bunun takımı gereğinden fazla rahatlatmaması konusunda uyarılar yapıldı.

Kaynak: Milliyet

[Content:{1367785}]

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.