X

Fenerbahçe Mario Gomez’in peşinde

Fenerbahçe'nin gizli transfer planı ortaya çıktı. Sarı lacivertli ekibin Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez'in peşinde olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Mario Gomez’in peşinde

Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları başladı.Takvim’in haberine göre Fenerbahçe’nin çok önemli bir isimle temasta olduğu ortaya çıktı.

Yıllardır süren golcü sıkıntısına artık bir son vermek isteyen yönetim, Beşiktaş’ın eski yıldızı Mario Gomez’i gözüne kestirdi.

FENER KESENİN AĞZINI AÇACAK

Geçtiğimiz günlerde Alman forvetin menajeriyle görüşen Fenerbahçe ilk teması sağladı. Devre arasında Wolfsburg’tan Stuttgart’a transfer olan Mario Gomez’i ikna için her türlü fedakarlık yapılacak.

YİNE ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Yöneticiler önümüzdeki günlerde de 32 yaşındaki forvetle yüz yüze görüşmeyi planlıyor… Alman basınına yansıyan haberlere göre Gomez yeniden şampiyonluk hedefi olan bir takımda oynamak istiyor.

DÜNYA KUPASI’NDA OLACAK

Sezona Wolfsburg’ta başlayan tecrübeli yıldız, devre arasında 3 milyon Euro karşılığında gittiği Stuttgart’ta 6 gole imza attı. Gomez’in Dünya Kupası kadrosunda da yer alması bekleniyor.

ÇOK BÜYÜK BİR İZ BIRAKTI

2015-16 sezonunda Beşiktaş formasını giyen Mario Gomez çok önemli bir performansın altına imza attı… Ligde 33 maçta 26 gol atan ve 6 asist yapan Alman forvet, şampiyonluğun baş mimarı oldu. O dönem Fiorentina’dan kiralanan Gomez sezon sonu takımdan ayrıldı..

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.