X

Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek!

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague'de Baskonia ile karşı karşıya gelecek. Yarın İstanbul'da oynanacak maçla başlayacak seride üç galibiyeti bulan taraf turu geçerek adını Final Four'a yazdıracak.

Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek!

İspanyol ekibinin coachu Pedro Martinez yaptığı açıklamada önemli bir oyuncularını sarı-lacivertliler karşısında kullanamayacaklarını söyledi. Baskonia çalıştırıcısı “Jayson Granger sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe ile olan ilk iki maçta forma giyemeyecek” dedi.

28 yaşındaki oyun kurucu normal sezonda Fenerbahçe’ye karşı oynadıkları iki maçta da görev almıştı. İspanya’daki mücadelede 6 sayı-6 asist ile oynayan Uruguaylı basketçi, İstanbul’da ise 7 sayı-5 asist üretmişti. Onun yokluğunda takımın bir diğer gardı Marcelo Huertas’a daha çok yük binecek.

‘Ligden çekilme’ açıklaması

Öte yandan Panathinaikos coachu Xavi Pascual, Yunan ekibinin sezon sonunda ligden çekilme kararıyla ilgili konuştu. Başkan Giannakopoulos’un kararını yonulmayan Pascual “Blöf yapmıyoruz ya da tehdit etmiyoruz, kulübün kararı Euroleague’den çekilmek” dedi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile olan karşılaşmalarını da yorumlayan Pascual “Fenerbahçe bizden daha iyiydi” itirafında bulundu.

(Onur Dinçer / Skorer)

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.