X

Fenerbahçe Divan Kurulu’nda tarihi buluşma!

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda tarihi buluşma gerçekleşti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ve başkan adayı Ali Koç, Vefa Küçük'ün davetiyle kürsüye gelerek tokalaştı ve birbirlerine sarıldı.

Fenerbahçe Divan Kurulu’nda tarihi buluşma!

Fenerbahçe divan kurulu toplantısı başladı. Aziz Yıldırım “Aslında bugün bizim seçimimiz yok, seçimi olan Vefa Bey. Diğer Divan Başkanı adayı da buraya gelsin, sizi görüştürelim” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım’ın açıklamaları şöyle:

“Ali Bey benimle 6 yıl çalışmıştır. Benim tek bir isteğim var, Yargıtay kararıyla beraat etmektir. 20 yıllık yapmış olduğum Fenerbahçe Başkanlığı, benim için onur ve şereftir. Başkanlıkla ilgili koltuktan gitmemek gibi bir derdim de yok. Fenerbahçe’yi halka açık, koltuk derdim olsa 1 milyon üye projesini hayata geçirmezdim. Tekrar söylüyorum, Aziz Yıldırım, Yargıtay kararıyla beraber beraati alacak. Bu kararla birlikte benimle birlikte yönetimde olan yöneticiler de Fenerbahçe de beraat edecek.”

Ali Koç da Aziz Yıldırım’dan sonra kürsüye gelerek şunları söyledi:

“Başkanımzıdan sonra konuşmak olmaz, seçimimiz Fenerbahçe’ye hayırlı olsun”

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.