X

Fenerbahçe Bursaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu dün MKE Ankaragücü Galatasaray maçı ile başladı. Bugün de Fenerbahçe kendi evinde Bursaspor'u ağırlıyor. Taraftarlar bu maçı heyecanla beklerken "Fenerbahçe Bursaspor mücadelesi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?" sorusunu soruyor.

Fenerbahçe Bursaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig’in birinci haftasında Fenerbahçe bu akşam kendi evinde Bursaspor ile karşılaşacak. Geçen gün Benfica ile mücadele eden ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan sarı lacivertli kulüp lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Taraftarlar hem Phillip Cocu’nun taktiksel anlayışını hem de futbolcuların performansını merak ediyor.

FENERBAHÇE BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Bursaspor maçı bu akşam 21.45’te Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Müsabaka beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe – Bursaspor muhtemel 11’ler…

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Ayew, Josef, Eljif, Barış Alıcı, Giuliano, Soldado

Bursaspor: Harun, Barış, Ertuğrul, Ekong, Aziz Behich, Badji, Aytaç, Lima, Furkan, Yusuf Erdoğan, Stancu

Fenerbahçe’de yeni transfer Andre Ayew sakatlığı nedeniyle Benfica ile oynanan maçta forma giyememişti. Ayew’in en kötü ihtimalle Bursaspor maçının son bölümünde Cocu’nun şans vermesi halinde oynaması bekleniyor.

İki takım arasındaki mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

Fenerbahçe – Bursaspor iddaa oranları

Fenerbahçe maçın favorisi ve galibiyet oranı 1.20. Bursaspor kazanır oranı ise 7.00. Maçın beraberliğine verilen oran da 4.50 olarak açıklandı.

7 yıl sonra ilk peşinde

Fenerbahçe, yarın Bursaspor’u yenmesi durumunda uzun bir süre sonra ligde 9 maçlık galibiyet serisi yakalayacak.

Ligde son olarak 2010-2011 sezonun son 7, 2011-2012’de ise ilk 2 maçı kazanarak 9’da 9 yapan Fenerbahçe, 7 yıl sonra bu galibiyet serisini tekrarlamak için ter dökecek.

Geride kalan sezonda teknik direktör Aykut Kocaman’la ligde son 8 haftayı da galibiyetle bitiren Fenerbahçe, Bursaspor’u yenmesi durumunda seriyi 9 maça yükseltecek.

Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rekabette, sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında geride kalan 98 maçtan 50’sini Fenerbahçe, 14’ünü Bursaspor kazandı, 34 maç berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe’nin ligde attığı 151 gole, Bursaspor 77 golle karşılık verdi.

Taraflar arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe, deplasmanda 1-0, evinde de 2-1’lik skorlarla kazandı.

Fenerbahçe ile Bursaspor 99. randevuda

Fenerbahçe ile Bursaspor, ligde 99. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takımın, o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi’ne yükseldiği 1967-1968 sezonundan itibaren karşılaşan Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rekabette, sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında geride kalan 98 maçtan 50’sini Fenerbahçe, 14’ünü Bursaspor kazandı, 34 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin ligde attığı 151 gole, Bursaspor 77 golle karşılık verdi. Taraflar arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe, deplasmanda 1-0, evinde de 2-1’lik skorlarla kazandı.

İstanbul’daki maçlar

Fenerbahçe ile Bursaspor, İstanbul’da 47 lig maçında karşılaştı. Sarı-lacivertliler, galibiyetlerde rakibine büyük üstünlük kurdu. İstanbul’daki maçlarda Fenerbahçe 31, Bursaspor 5 galibiyet aldı, taraflar 11 maçta eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertliler evinde 91 gol attı, kalesinde 36 gol gördü. Bu arada, iki takım arasında 1977-1978 sezonunda İstanbul’da oynanması gereken maç Ankara’da yapılmış ve sarı-lacivertli takım karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmıştı. Öte yandan, Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle 2002-2003 sezonunda yine Ankara’da yapılan maçı Fenerbahçe 7-1 kazanmıştı.

En farklı skorlu galibiyetler

Fenerbahçe, Bursaspor karşısında tarihinde en farklı skorlu galibiyetini, 2002-2003 sezonunda cezası nedeniyle Ankara’da yaptığı maçta 7-1’lik skorla aldı.

Bursaspor ise lig tarihinde 14 kez yendiği rakibi karşısında şimdiye kadar en fazla 2 farklı skorlarla maç kazanabildi. Yeşil-beyazlılar, 1970-1971, 1990-1991 ve 2007-2008 sezonlarında sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.