X

Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Kupası maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Kupası rövanş maçında tekrar karşı karşıya geliyor. Erken final gibi maçta gülen taraf kim olacak? Peki Fenerbahçe Beşiktaş kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Kupası maçı ne zaman hangi kanalda?

Türkiye Kupası’nda heyecan derbi ile devam edecek.

Yarı final ilk maçında Vodefone Park’ta 2-2 berabere kalan Fenerbahçe Beşiktaş, bu kez rövanş maçı için Kadıköy’de karşılaşacak. Gergin dakikalara sahne olan ilk maçta 3 kırmızı kart çıkmış, mücadelede nefes kesen anlar yaşanmıştı. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselen takımın belli olacağı maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar günler öncesinde “Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman” aramalarına başladı. Peki FB BJK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın tüm detayları…

 

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesi 19 Nisan Perşembe akşamı oynanacak. Mücadele 20:30’da başlayacak. Karşılaşma ATV ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.