X

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57'nci dakikasında oyun durdu. Şenol Güneş'in başına gelen yabancı madde sonrası tecrübeli hocanın kafasına 5 dikiş atıldı ve hakem Mete Kalkavan karşılaşmayı tatil etti. Peki, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57’nci dakikasında oyun durdu. Beşiktaş’ın yedek kalecisi Tolga Zengin, yedek kulübesinin arka tarafında yer alan sarı lacivertli taraftarlar ile sözlü tartışmaya girdi. Araya girmeye çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına tribünlerden sahaya atılan yabancı madde isabet etti. Tecrübeli teknik adam şiddetli gelen yabancı maddenin kendisine isabet etmesi ile yerde kaldı. Sağlık görevlileri deneyimli teknik adama buz torbasıyla müdahale ederken, Beşiktaş cephesi soyunma odasına gitti. Soyunma odası koridorlarında arbede yaşanırken, Fenerbahçeli oyuncular sahada bekledi. Hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları da hakem odasına gitti ve burada bir toplantı gerçekleştirerek karşılaşmayı tatil etti.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

57. dakikada duran Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için TFF, Çarşambü günü toplanacak ve karşılaşmanın akibeti belli olacak.

Şenol Güneş hastaneye götürüldü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş sedye ile stattan çıkarılıp ambulansa bindirildi ve hastaneye götürüldü. Fenerbahçe – Beşiktaş maçının 57’nci dakikasında kafasına isabet eden yabancı madde nedeniyle yere düşen deneyimli teknik adamın kafasına 5 dikiş atıldı. Güneş, maçın tatil edilmesinin ardından sedye ile ambulans bindirilerek hastaneye götürüldü.

Pepe kırmızı kart gördü

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlılar kırmızı kart gördü. Müsabakanın 30. dakikasında Portekizli futbolcu Pepe’nin Josef de Souza’ya yaptığı müdahale sonucu hakem Mete Kalkavan pozisyonu kırmızı kart olarak değerlendirdi. Direkt kırmızı kart ile oyundan atılan deneyimli savunma oyuncusu, takımını sarı-lacivertli rakibi karşısında bir kişi eksik bıraktı. Kırmızı kart gören Pepe’nin kural kitabına göre iki resmi müsabakadan men cezası alması bekleniyor.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.