X

Fatih Terim’den oyuncularına Kasımpaşa mesajı: İşte gerçek G.Saray bu dedirtmeliyiz

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, Kasımpaşa mücadelesinin bir maçtan daha fazlası olduğunu söyledi.

Fatih Terim’den oyuncularına Kasımpaşa mesajı: İşte gerçek G.Saray bu dedirtmeliyiz

4-0‘lık skorla kaybedilen Trabzonspor karşılaşmasının açtığı yaraları milli maç arasında sarmaya çalışan Galatasaray‘da teknik patron Fatih Terim, oyuncularına psikolojik destek vermeye devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig‘de henüz puan kaybı yaşamayan Kasımpaşa‘yla oynayacakları mücadele öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan İmparator, bu karşılaşmanın önemine dikkat çekti.

Kasımpaşa karşısında galip gelmeleri halinde 3 puandan çok daha fazlasını kazanacaklarına dikkat çeken deneyimli teknik adam, Florya Metin Oktay Tesisleri‘ndeki son antrenmanda öğrencilerine şöyle seslendi:

‘OYUN DA ÖNEMLİ‘

‘Tıpkı geçen yıl olduğu gibi maç maç bakmalıyız. Trabzon‘u artık unutun. Bu hafta karşımızda lig lideri var. Bize karşı sergileyecekleri futbolla şans yardımıyla o pozisyonda olmadıklarını göstermeye çalışacaklardır.

Bu karşılaşmayı kazanmamız halinde Şampiyonlar Ligi‘ndeki Lokomotiv Moskova deplasmanına moralli çıkmış oluruz. Ayrıca hem ligdeki hem de Avrupa‘daki rakiplerimize gözdağı vermiş oluruz. Burada 3 puan kadar önemli olan diğer şey de bizim sergileyeceğimiz futbol. İştahlı ve güzel oyunumuzla Herkese ‘İşte gerçek Galatasaray bu‘ dedirtmeliyiz.‘

(Vatan)

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.