X

Fatih Tekke: “Mağlubiyet canımızı çok fena yakacak”

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Fatih Tekke kritik haftalara girdiklerini ve maç kaybetme lükslerinin olmadığını söyledi.

Fatih Tekke: “Mağlubiyet canımızı çok fena yakacak”

Yeşil-siyahlı ekibin teknik direktörü Tekke, idman öncesinde  gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 32. haftasında 22 Nisan Pazar günü  deplasmanda Samsunspor ile önemli bir maç yapacaklarını ifade etti.
 
Çaykur Rizespor maçını telafi etmek için deplasmanda oynayacakları  maçı muhakkak kazanmak istediklerini anlatan Tekke, “Artık ligin sonlarına  yaklaştık. Mağlubiyet canımızı çok fena yakacak. Konumumuz itibarıyla 3 puana  ihtiyacımız var. Çaykur Rizespor maçında görülen kartların bir karşılığı, cezası  olacak. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız maçı kaybetme durumumuz yok. Bu maçın  kazananı biz olmalıyız.” diye konuştu.
 
Tekke takımda artık umutlu bir ortamın bulunduğunu ifade ederek,  Samsunspor maçının sezonun en riskli maçı olduğunu, kazanıp ligde kalmak  istediklerini dile getirdi.
 
Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki  antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından koordinasyon çalışması yaptı. 
 
İdmana taktik çalışmasıyla devam eden futbolcular daha sonra çift kale  maç oynadı.   

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.