X

F.Bahçe’nin konuğu Alanya, Beşiktaş’ın ise Sivas! iddaa’da en popüler…

Anderlecht galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe, Alanyaspor'u konuk ediyor. Beşiktaş ise Sivasspor'u ağırlayacak. Takımlardan son haberlere ve en popüler iddaa tercihlerine göz atalım...

F.Bahçe’nin konuğu Alanya, Beşiktaş’ın ise Sivas! iddaa’da en popüler…

Fenerbahçe – Alanyaspor

– Fenerbahçe’de Roberto Soldado ve Jailson cezalı, Oğuz Kağan Güçtekin ve Mehmet Ekici ise sakat.

– Mehmet Topal ile Tolga Ciğerci’nin durumları maç saati netleşecek. Orta alanda Erwin Koeman’ın hangi oyuncuları şans vereceği belirsiz.

– Geçtiğimiz hafta arası Anderlecht’i 2-0’la geçen sarı lacivertliler, ligde ise 6 maçtır kazanamıyor. (4 beraberlik – 2 mağlubiyet)

– Son 4 lig maçını kaybeden Alanyaspor’da, Mesut Bakkal’dan boşalan teknik direktör koltuğuna Sergen Yalçın oturdu. Sergen Yalçın yeni takımıyla ilk maçına çıkacak.

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Beşiktaş – Sivasspor

– Beşiktaş’ta Gary Medel cezalı, Gökhan Töre ve Lens sakat. Adriano ile Gökhan Gönül’ün durumu maç saati netleşecek, Gökhan’ın yetişme ihtimali bulunuyor.

– Genk deplasmanında kaleyi Tolga Zengin’e, sağ beki ise Dorukhan Toköz’e emanet eden Şenol Güneş, 9 numarada ise Babel’e görev vermişti.

– Siyah beyazlılar son 7 resmi maçtan sadece 1 galibiyet çıkartabildi. Sivasspor’la İstanbul’da son 3 lig maçında ise hata yapmadılar.

– Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçtan galibiyet çıkartamayan Yiğidolar, Tamer Tuna ile de yollarını ayırdı. Bu maçta takımın başında Hakan Keleş’in olacağı açıklandı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Content Video – İddaa Tahminleri – 11 Kasım 2018

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.