X

EuroLeague toplantısında Giannakopoulos kararı

EuroLeague Ticari Hissedarları'nın bir araya geldiği toplantı düzenlendi ve Panathinaikos'un sahibi Giannakopoulos ile ilgili kararlar alındı.

EuroLeague toplantısında Giannakopoulos kararı

EuroLeague Ticari Hissedarları’nın bir araya geldiği toplantısını düzenledi. Toplantıya Panathinaikos’un sahibi Dimitris Giannakopoulos ile ilgili bölüm damga vurdu. 

Kurul, Giannakopoulos’un birçok medya kuruluşuna yaptığı açıklamaları ve paylaştığı dosyaları görüştü. 

Panathinaikos dışında tüm ekiplerin oy birliğiyle yapılan açıklamaların EuroLeague’in ticari değerlerine zarar verdiği belirtildi. 

EuroLeague, toplu halde Giannakopoulos’a yönelik kınama kararını alırken Yunanistan kulübünün sahibinin uyması gereken kurallar ve sürecin işleyişi bir kez daha hatırlatıldı. 

Kulüpler, ortak şekilde Panathinaikos’a olan saygılarını da dile getirirlerken Giannakopoulos da kendisine verilen yasağın affedilmesini talep etti. Fakat tüm kulüpler bu talebi oy birliğiyle reddedince Giannakopoulos toplantı sona ermeden salonu terk etti.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.