X

ESL Türkiye Şampiyonası 1. Hafta Özeti

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Yaz Sezonu'nun ilk haftasında 4 sunucu (Alican "Karahan" Karahan, Enes "Henezini" Tekir, Kaan "Jedijaster" İlhan ve Uğur Mahir "Godzkaya" Özkaya) maçları dönüşmeli olarak sundu.

ESL Türkiye Şampiyonası 1. Hafta Özeti

1. Hafta Neler Yaşandı?

Confıg Starz- Spartan

Şampiyona başlamadan 1 gün önce Sangal e-Sports ile yollarını ayıran 5’li turnuvanın ilk maçına Config Starz adı ile çıktı. Şampiyonanın açılış maçı Inferno haritasında Config Starz ve Spartan arasında oynandı. Spartan, pistol raundunu alarak arkasındaki rüzgarı iyi bir şekilde kullandı ve maçta 5-0 öne geçmeyi başardı.

İlk yarıyı 10-5 önde kapatan Spartan, ikinci yarıda da pistol raundunu alarak maçı rahat bir şekilde 16-9 önde kapattı ve seride 1-0 öne geçti.

2. karşılaşma Cache haritasında oynanacaktı ancak sunucularda yaşanan teknik sorunlar yüzünden bu maç ertelendi.

Chemical Explosion-Kangals

Serinin ilk maçı Train haritasında oynandı. Chemical Explosion pistol raundu almasının avantajı ile ilk yarıyı 11-4 önde kapatmayı başardı. İkinci yarının ilk raundan da B3NATOR, 1v4 clutch atarak Chemical Explosion takımının maçı 16-5 kazanmasını sağladı. Bu galibiyet ile Chemical Explosion seride 1-0 öne geçti

2. maç Dust2 haritasında oynandı. Pistol raundunu alan Chemical Explosion, arkasına aldığı rüzgar ile maçta 5-0 öne geçti. Chemical Explosion, Kangals’ın kötü performansını çok iyi cezalandırarak ilk yarıyı 13-2, maçı da 16-6 önde kapattı ve bu galibiyet ile seriyi 2-0 ile sonlandırdı.

Royal Bandits- No Quarter Cartel

Geçtiğimiz sezonun iki finalistinin karşı karşıya geldiği serinin ilk maçı Mirage haritasında oynandı. Pistol elini Royal Bandits kazanarak maçta 3-0 öne geçti. Bu skordan sonra maç inanılmaz çekişmeli geçti ve ilk yarıyı NQC 9-6 önde kapatmayı başardı. İkinci yarıda yine pistol elini Royal Bandits aldı ve skoru hızlı bir şekilde 9-8’e getirdi. NQC bu skordan sonra maça ağırlığını koyarak maçı 16-12 kazanmayı başardı ve seride 1-0 öne geçti.

İkinci maç Cache haritasında oynandı. Pistol elini yine Royal Bandits kazandı ve hızlı bir şekilde maçta 3-0 öne geçti, bu andan sonra NQC maça tutunmaya çalışsa da Royal Bandits çok iyi bir T takımı oyunu ortaya koydu ve ilk yarıyı 12-3 önde kapattı. İkinci yarıda da pistol elini alan Royal Bandits, maçı 16-3 kazanarak seriyi 1-1 ile sonlandırdı.

Mod-Z Esports- Bursaspor Esports

1. Haftanın son maçında Mod-Z Esports ile Bursaspor Esports karşı karşıya geldi. İlk maç Nuke haritasında oynandı. Bursaspor pistol elini almasına rağmen eco rauntta varlık gösteremedi ve ilk yarıyı Mod-Z Esports, CT tarafının avantajı ile de 11-4 önde kapattı. İkinci yarıda Mod-Z Esports pistol raundu alarak maçı 16-4 önde kapattı ve seride 1-0 öne geçti.

2. maç Cache haritasında oynandı. Bursaspor, pistol raundunu alarak maçta hızlı bir şekilde 4-0 öne geçti. İlk yarıyı 10-5 önde kapatan Bursaspor, ikinci yarıda Mod-Z’nin geri dönüşünü durduramadı ve maç uzatmalara gitti. Uzatmaları 19-17 kazanan Bursaspor, bu galibiyet ile seriyi 1-1 ile sonlandırdı

.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.