X

Eskişehirspor-Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto 1'inci Lig´de 56 puanla 4'üncü sırada yer alan Boluspor, 33'üncü hafta mücadelesinde deplasmanda ligde kalma savaşı veren Eskişehirspor'a konuk olacak. Peki, Eskişehirspor-Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Eskişehirspor-Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan Eskişehirspor, play-off potasında bulunan Boluspor’u konuk edecek. Son haftalarda gösterdiği performansın ardından bir nebze de olsa nefes alan Yılmaz Vural’ın öğrencileri kritik maçtan galip ayrılarak ligde kalma yolunda büyük bir adım atmak istiyor. Play-off potasında bulunan Boluspor ise Eskişehir deplasmanından avantajlı bir skorla dönerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Eskişehirspor-Boluspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?​

Eskişehir Stadı’nda Koray Gençerler’in yöneteceği mücadele saat 15.30’da başlayacak ve beIN Sports Max 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Eskişehirspor’dan taraftara “maça gelin” çağrısı  

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un başkan vekili Erdal Şahbaz, sahalarında yapacakları Boluspor maçı öncesi siyah-kırmızılı taraftara çağrıda bulundu. Şahbaz, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor’un son dönemlerde inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini belirterek, siyah-kırmızılı takımı asla kaderine terk etmediklerini söyledi. Kalan 2 maçta en iyi performansı gösterip, gelecek sezona hazırlanacaklarını ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu:

“Eskişehir futbol kenti, Eskişehirsporumuzu seviyoruz. Yarın saat 15.30’da Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynayacağımız kritik Boluspor maçında oyuncularımız siyah-kırmızı formamızın hakkını verecek. Onlar hazır. Taraftarımız da hazır mı? Sahada oyuncularımız, statta büyük taraftarımız… Gelin, yeni Eskişehir Stadyumu’nu şenliğe çevirelim. Yarın bir olalım, birlikte geleceğe haykıralım.”

Boluspor’un hedefi Süper Lig

Teknik direktör Sait Karafırtınalar, “Biz de olanların farkındayız, en yüksek puan ortalamasıyla oynuyoruz. Kazanan, isteyen bir takım var. Bunun da herkesin istediği gibi şampiyonlukla sonuçlanmasını istiyoruz” dedi. Karaçayır Mahallesi’nde bulunan kulüp tesislerinde teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından çabuk, kuvvet ve pas çalışması gerçekleştirildi.

Dar alan çalışması ile devam eden antrenman, stretching ile sona erdi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligin son iki maçını da kazanmak istediklerini ifade ederek,

“Güzel bir sezon geçiriyoruz. Bunu kalan son iki maçta, olursa ilk ikiyle süsleyip, olmazsa ilk 6´nın içerisinden play-off´tan çıkarak süslemek istiyoruz. Biz de olanların farkındayız, en yüksek puan ortalamasıyla oynuyoruz. Kazanan, isteyen bir takım var. Bunun da herkesin istediği gibi şampiyonlukla sonuçlanmasını istiyoruz. Son iki maç kağıt üzerinde çok zor gibi görünüyor. Bizim kazanmamız rakiplerin de kaybetmesi gerekiyor. Her şeyin bir arada olması gerekiyor. Şimdiye kadar o şekilde oldu, bunun da öyle olacağını düşünüyorum. Biz hata yapmadan rakiplerin hata yapmasını bekleyeceğiz. Şu anda yapacağımız çok fazla bir şey yok” diye konuştu.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.