X

Eski Galatasaraylı Badou Ndiaye gol orucunu bozdu!

İngiltere Premier Ligi'nde küme düşme hattında bulunan Stoke City, 35. hafta maçında Burnley ile sahasında 1-1 berabere kalırken ev sahibi ekibin tek golü eski Galatasaraylı Badou Ndiaye'den geldi.

Eski Galatasaraylı Badou Ndiaye gol orucunu bozdu!

Devre arasında tam 16 milyon euroluk bonservis bedeliyle Galatasaray‘dan Stoke City‘e transfer olan Badou Ndiaye, 4 aylık gol orucunu bugün Burnley karşısında bozdu. 

Mücadelenin 11’nci dakikasında ceza yayının içinden kalecinin soluna doğru yaptığı düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren Ndiaye, böylece İngiltere Premier Ligi‘ndeki ilk golünü kaydetti.

Ne var ki Senegalli futbolcunun bu golü, takımına galibiyeti getirmeye yetmedi. Karşılaşmanın 62’nci dakikasında Ashley Barnes‘ın attığı gol Burnley’e 1-1‘lik beraberliği getirirken maç da bu sonuçla bitti.

Son galibiyetini Galatasaray’da oynarken 22 Ocak’taki Kayserispor deplasmanında 3-1’lik skorla yaşayan Ndiaye, o gün bugündür takımıyla maç kazanamıyor.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.