X

Emiliano Sala öldü mü? Futbolcunun son ses kaydı yayınlandı: Çok korkuyorum

Yeni takımı Cardiff City için Galler'e giderken Manş Denizi üzerinde içinde olduğu uçak kaybolan ve günlerdir haber alınmayan Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın arkadaşlarıyla uçakta yaptığı son görüşmenin detayları yayınlandı.

Emiliano Sala öldü mü? Futbolcunun son ses kaydı yayınlandı: Çok korkuyorum

Futbolcu Emiliano Sala’nın uçağının kaybolmasının ardından arkadaşı Diego Rolan, talihsiz futbolcunun uçuş esnasında kendisine ve birkaç arkadaşına mesaj atarak çok korktuğunu söylediğini anlattı. Ayrıca Sala’nın ‘Uçak sanki parçalara ayrılacak gibi görünüyor’ dediği bir ses kaydı yayınlandı.

Nantes’tan Cardiff’e transfer olan Emiliano Sala’yı taşıyan uçağın hala bulunamaması kalan son ümitleri de tüketiyor. Sala, geçtiğimiz gün Nantes’tan takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra İngiltere’ye doğru yola çıktı. Emiliano Sala’nın da içinde bulunduğu uçak, havalandıktan bir süre sonra Manş Denizi üzerinde ortadan kayboldu.

Kaybolan uçakla ilgili yapılan tüm aramalara rağmen henüz hiçbir ize rastlanılmamış olması Sala ve uçaktaki 2 kişinin ölümle sonuçlandığı endişesini arttırıyor.

“EĞER BENDEN HABER ALAMAZSANIZ…”

Arjantin basını, Emiliano Sala’nın arkadaşlarına gönderdiği ses kaydını yayınladı: ‘Uçak sanki parçalara ayrılacak gibi görünüyor. Eğer benden haber alamazsanız ne olduğunu biliyorsunuz. Beni bulmaları için birilerini gönderecekler mi bilmiyorum ama bulamazlar. Çok korkuyorum.’ dediği duyuluyor.

Olayın duyulmasının ardından hem Nantes hem de Cardiff’te toplanan taraftarlar Sala için dualar ediyor.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.