X

Eibar-Real Madrid maçının VAR odasında olay görüntüler!

La Liga'da tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Real Madrid, dün kendi sahasında Real Sociedad'a 2-0 mağlup olmuştu. Mücadelenin ardından maçın orta ve VAR hakemine ateş püsküren Real cephesi, bugün de kulüp televizyonundan VAR odasında çekilmiş bir görüntü yayınladı.

Eibar-Real Madrid maçının VAR odasında olay görüntüler!

La Liga‘da tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Real Madrid, dün de kendi sahasında Real Sociedad‘a 20 mağlup olmuştu.

Mücadelenin ardından Real cephesi, maçın hakemi Manuel Montero ile Video Asistan Hakem Melero Lopez‘i hedef almıştı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Real’in 18’lik yıldızı Vinicius Junior‘ın rakip takımın kalecisi Geronimo Rulli tarafından düşürülmesine hakem penaltı kararı vermemiş ve VAR incelemesine gidilmemişti.

Bu karar, Real cephesinde büyük öfkeye neden olurken kulüp televizyonundan bugün Eibar ile Real Madrid arasında oynanan karşılaşma esnasında VAR odasında kaydedilen görüntüler yayınlandı.

Görüntülerde dünkü maçın da VAR hakemi olan Manuel Montero’nun Eibar’ın attığı golden sonra yanındaki hakemle çak yaptığı fark ediliyor. Öte yandan hakemlerin bu sevincinin verilen kararın doğruluğundan kaynaklandığı savunuluyor.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.