X

Dilmen açıkladı! “Kocaman, görevi bırakacak”

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa'yı deplasmanda mağlup ederek zirve yarışındaki takibini sürdüren Fenerbahçe'yi değerlendirdi. Kocaman'ın büyük bir iş çıkardığını belirten Dilmen, tecrübeli hocanın sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladı.

Dilmen açıkladı! “Kocaman, görevi bırakacak”

Sarı-lacivertlilerin fizik olarak çok diri olduğunu belirten Dilmen, “Galatasaray – Beşiktaş derbisi, bugünkü maçla başladı. Fenerbahçe 11. hafta ile 31. hafta arasında lig lideri ama ona şampiyonluk vermiyorlar. Ligin 2. yarısında fizik olarak en diri takım, tartışmasız Fenerbahçe. Valbuena’nın golü öncesinde top auta çıktı mı, çıkmadı mı? Benim gördüğüm açıdan, dışarıda olma ihtimali yüksek. Valbuena girdikten sonra inanılmaz iyi oynadı, çok, çok iyi oynadı. Maçın en iyisi ise Şener.” dedi.

Kocaman’ın sezon sonunda kongreye yardımcı olmak için görevi bırakacağını açıklayan Dilmen, “Aykut Kocaman büyük bir iş yaptı. Ligin 2. yarısındaki deplasman performansı harika. Aykut hocayı zaman zaman eleştiriyoruz ama uzun mesafe antrenörü diyorum ya, nakış gibi işleyerek takımı fit duruma getirdi. Aykut Kocaman, şampiyon olsa da olmasa da sezon sonunda istifasını sunacak. Çalışmak istemediği için değil, kongreye yardımcı olmak için. ” diye konuştu.

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.