X

Derbinin ilk 11’leri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile Beşiktaş, rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın ilk 11'leri belli oldu.

Derbinin ilk 11’leri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile Beşiktaş, 2-2’nin rövanşında karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak.

Kazanan takımın finalde Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacağı mücadelede, 0-0 ve 1-1’lik beraberliklerde Fenerbahçe, 3-3 ve üstü beraberliklerde ise Beşiktaş tur atlayan taraf olacak. 2-2’lik eşitlik olması halinde ise maç uzatmaya gidecek.

Karşılaşmanın hakem kadrosu ve ilk 11’leri şu şekilde:

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar, Giuliano, Aatif Chahechouhe, Roberto Soldado

Beşiktaş: Fabricio, Adriano, Pepe, Dusko Tosic, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Gary Medel, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel, Alvaro Negredo

Kaynak : DÜNYA.COM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.