X

Derbi öncesi sakatlık şoku!

Beşiktaş ile Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadeledenin ikinci yarısında sakatlanan Caner Erkin maçı tamamlayamadı!

Derbi öncesi sakatlık şoku!

Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta heyecanı yaşanırken şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Beşiktaş, evinde Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlıyor. Alvaro Negredo ve Pereira’nın karşılıklı gollerinin bulunduğu ilk 45 dakikanın ardından siyah-beyazlılarda sakatlık şoku yaşanıyor! Ligde gelecek hafta Galatasaray’a konuk olacak Beşiktaş’ta sakatlanan Caner Erkin maçı tamamlayamadı…

 

İkinci yarının başlarında sakatlanan Caner Erkin, oyuna devam edemedi ve 53. dakikada yerini Gökhan Gönül’e bıraktı. Milli futbolcunun durumu yapılacak ilk kontrollerin ardından netleşecek.

head.ready("layout", function() {

head.load("//mo.ciner.com.tr/assets/htplay/js/htply.js?v=1.9.42", function() {});

});

} else {

var scr=document.createElement('script');scr.type='text/javascript',scr.async=!0,scr.src='https://www.haberturk.com//mo.ciner.com.tr/assets/htplay/js/htply.js?v=1.9.42';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(scr,s);$(this).remove(); }

Kaynak : HABERTÜRK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.