X

Denizlispor’da rota şampiyonluğa çevrildi

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ve haftayı lider olarak tamamladıklarını kaydederek, "Denizlispor'un bundan sonra paraya değil, itibara ihtiyacı var ve son aylarda bunu da yakaladık" dedi.

Denizlispor’da rota şampiyonluğa çevrildi

Spor Toto 1. Lig‘in 19. haftasında Adana Demirspor‘u 5-1 yenen Denizlispor, 42 puanla oturduğu liderlik koltuğunda kalıcı olmak istiyor. Ligde 35 gol atan Denizli ekibi, kalesinde ise 18 gol gördü. Başkan Çetin, liderliği, oynanan futbolu ve kulübün ekonomik durumunu İhlas Haber Ajansı muhabirine değerlendirerek, her şeyin istedikleri gibi gittiği söyledi. Emin adımlarla hedefe doğru ilerlediklerini ifade eden Çetin, bu gidişatı şımarmadan ve rehavete kapılmadan sürdüreceklerini dile getirdi. Çetin, “Ligin 19. haftasında liderlik koltuğuna oturduk. İstediğimiz ve sergilediğimiz futbol ile beklenen bir başarıydı. Futbolcularımızın hepsi bir takım olarak büyük emek harcıyor ve ter döküyorlar. Bu yüzden hepsine sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah bu emeklerimizin karşılığı şampiyonluk ve bir üst kategori olan Süper Lig olacak. Benimle birlikte buna yönetimimiz, futbolcularımız, teknik heyet ve camiamız sonuna kadar inanıyor” diye konuştu.

“Beklentimiz biriken aidat borçlarının ödenmesi” Kaynak : FANATİK
qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.