X

Datome: “FIBA Elemeleri için İtalya Formasını Tekrar Giyecek Olmak Heyecan Verici”

Ülkemizde Fenerbahçe'de forma giyen İtalyan oyuncu Luigi Datome, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından düzenlenen Basketbol Dünya Kupası 2019 Avrupa Elemeleri'nde İtalya'nın oynayacağı iki zorlu maçta yer alacağı için heyecan duyduğunu söyledi.

Datome: “FIBA Elemeleri için İtalya Formasını Tekrar Giyecek Olmak Heyecan Verici”

“Elemelerin Bu Penceresinde Oynayabileceğim İçin Mutluyum”

Milli formayı giymiş olmaktan ve tekrar giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Datome, “Milli formayı giyeceğim için her zamanki gibi gerçekten heyecanlıyım. Bu formayı daha önce giyme fırsatı yakaladığım için çok şanslıydım ve önceki pencerelerden sonra, bu pencerede oynayabileceğim için çok mutluyum” açıklamalarında bulundu.

Nicolo Melli’nin de katılmasıyla takıma deneyim kazandıracaklarını belirten İtalyan oyuncu, “Her oyuncunun takımına özel yeteneğini ve deneyimini getirmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence Nicolo ve ben özellikle Avrupa basketbolunda iyi bir tecrübeye sahibiz. Umarım takımımıza tecrübemizle yardımcı olabiliriz. Her oyuncu takıma farklı bir deneyim ve yetenek katıyor, ancak ekibimizin en iyi olmasına yardımcı olmak için herkesin katkıda bulunması gerekiyor” dedi.

Zor Bir Gruptayız Ama Oldukça İyi Bir Pozisyondayız

İtalya’nın elemelerde oynayacağı Polonya ve Macaristan maçlarına da değinen Datome, “Zor bir grup ama bence şimdi oldukça iyi bir pozisyondayız. Her maçı özel olarak ele almalıyız. Bu yüzden önce Polonya ve sonra Macaristan ile mümkün olan en iyi şekilde oynamaya hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Elemelerin ilk turunda aldığı 4 galibiyet, 2 yenilgiyle yeni gruba başlayacak İtalya, 14 Eylül’de Polonya’yı ağırlarken, 17 Eylül’de deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.