X

Damien Comolli: Zenit’e göre daha fazla maç yapmış olacağız

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, UEFA Avrupa Ligi son 32 tur kurasında eşleştikleri Zenit'i değerlendirdi.

Damien Comolli: Zenit’e göre daha fazla maç yapmış olacağız

Comolli, Rus ekibinin bu sezon iyi bir sezon geçirdiğinin altını çizerek, ‘Her zaman iyi futbolcuları olan, genelllikle kadrosunda yabancı olarak Brezilyalı futbolcuları bulunduran bir takım. 21 Şubat‘ta oraya gittiğimizde hava çok soğuk olacak bunu da göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Aynı zamanda Dünya Kupası için yapılan yeni bir statta oynayacağız. Bu bizim için gerçekten iyi bir durum en azından kaliteli bir zeminde oynayacağız. Zenit maçın oynanacağı dönemde kış arasında olacak biz ikinci yarıya başladığımız için onlara göre daha fazla maç yapmış olacağız‘ dedi.

 

Damien Comolli, sarı lacivertli takımdaki son durumla ilgili olarak ise, ‘Yeni hocamız Ersun Yanal ile geçirdiğimiz iki idman çok pozitif geçti. Takıma öz güven vermeye çalışıyor ki takımın son zamanlarda  özgüven eksikliği vardı. İdmanların yoğunluğu çok iyiydi. Oyuncularımızda kendilerini çok iyi adadılar. Ersun Yanal ve ekibi takımın psikolojisini ve moralini yukaraya çıkarmaya çalışıyor. Bu akşam bunun etkisini göreceğimize inanıyorum.‘ şeklinde konuştu.

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.