X

Cihat Arslan: “Tarihi bir akşam olabilirdi”

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 2-0 geriye düşüp 2-2'yi yakaladığı maçta Sevilla'ya 3-2 yenilen Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan, tarihi bir fırsatı kaçırdıklarını belirtti.

Cihat Arslan: “Tarihi bir akşam olabilirdi”

Arslan, maç sonrası basın toplantısında, “Güzel bir futbol akşamıydı. Maçı değerlendirdiğimizde ilk yarı Sevilla’nın üstünlüğü vardı ve skor olarak da öndeydiler. Bizim bu platformda tedirginliklerimiz vardı. 1-0’dan sonra oyunu dengeledik tam bu anlarda 2. golü yedik ve üzerine Caner’in sakatlanması olumsuz oldu. Devre arası oyuncularla görüşmemizde pozitif futbola dönebilirsek şansımız olacağını söyledim. Manu’nun bireysel becerisiyle iyi bir zamanda gol attık ve yine Manu’nun becerisiyle penaltı kazandık. Penaltıyı kaçırmamıza bir şey demiyorum çünkü yine 2-2’yi yakaladık. Top kendi ayağımızdaydı, tarihi bir akşam olabilirdi ama biz pozisyona girerken penaltı yaptırıp kendi hatamızla mağlup olduk. Sevilla’yı tebrik ederken kendi oyuncularımı da yürekten kutluyorum. Bu inanç bu irade, sakatlarımız olsa da, sakatlarımıza Caner eklense de ilerisi için umutla bakmamızı sağladı. Sistem olarak da farklı oynadık. 3-1-4-2 gibi dizildik ve iyi oynadık. Stoperimiz olmasa da takım, farklı sistemlerle oynayabileceğini gösterdi. Bu da bir gelişmeydi. Avrupa’nın çok büyük kulüplerinden Sevilla’yla oynamak, onları ağırlamak da bize gurur verdi. Kendilerine hem ligde hem de devamlı kazandıkları Avrupa Ligi’nde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.