X

Ciciş Esra Ersoy’dan bir video daha!

Cicişler olarak bilenen Esra Ersoy'un çıplak çektiği görüntüler internete düşmüştü. Görüntülerden sonra psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Esra Ersoy, hastaneye yatarak destek almaya başlamıştı. Ciciş Esra hastaneden günler sonra video paylaştı.

Ciciş Esra Ersoy’dan bir video daha!

[Video:{670527}]​

Cicişler olarak bilenen Esra Ersoy’un çıplak çektiği görüntüler internete düşmüştü. Görüntülerden sonra psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Esra Ersoy, hastaneye yatarak destek almaya başlamıştı.

Ciciş Esra hastaneden günler sonra video paylaştı ve şu ifadelere yer verdi;

“Fransız Lapeye yatma sebebimiz olanlar utansın. Konuşmaya devam edin karşınızdakiler zaten insan değil duyguları yok, gururu yok konuşun konuşun. Vicdanınız rahat olsun. Sarhoştum çok içmiştim ne dediğimi ne yaptığımı hatırlamadığım bir video yolladım daha önceden bir ilişki yaşadığım birine. Ve o videoyu kardeşim kesinlikle servis etmedi bunu da yanlış haber olarak yapmayın. O videoyu ben sadece tek bir kişiye yolladım. Ondan sonrası böyle oldu. Kim yaydı nasıl oldu bilmiyorum ama ben çok kötü günler geçiriyorum. Bu arada videodaki erkek de erkek arkadaşımdı o bana hata yaptı bende onu sinirlendirmek için çekmiştim. (Hata yapmışım kabul) Oda o sırada telefonu elimden almaya çalıştı benle başedemeyince evden çıktı sinirle. O anda kamerada çıkmış. O videoyu yayana da benim ve kardeşim hakkımızda iftiralar atanlarada yazıklar olsun. İnsanlık kalmamış. Bizim annemiz babamız var bizi bilkentte ve küçüklüğümüzden beri en iyi kolejlerde nasıl okuttularsa, öylede geçiniyoruz çok merak edenlere… ( ha bide Ali Eyüboğlu bir görüntüden bahsediyor o görüntüdekiler kesinlikle biz değiliz. Kanıtlayın biz isek. Her gördüğünüz sarışın Esra Ceyda olmuyor) Lütfen bizimle daha fazla uğraşmayın. Biz güçlü görünmeye çalışan çok hassas kızlarız esasında. Çok yıpratıyosunuz bizi.”

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.