X

Chicharito’nun Beşiktaş’a transferi Manuel Pellegrini’nin onayına kaldı

Forvet konusunda sıkıntı yaşayan ve ligde de kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta gündeme gelen Javier Hernandez konusunda gelişmeler dikkat çekti. West Ham United Menajeri Manuel Pellegrini'nin Meksikalı golcü konusunda henüz karar vermediği, son sözü kendisinin söyleyeceği belirtildi.

Chicharito’nun Beşiktaş’a transferi Manuel Pellegrini’nin onayına kaldı

Ligde ve Avrupa’da arka arkaya istikrarsız sonuçlar alarak sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta forvet transferiyle alakalı ilginç bir konu gündeme geldi. İngiltere’de Daily Express, yaptığı özel haberde Chicharito lakaplı yıldız forvet Javier Hernandez’in West Ham United’daki geleceğiyle ilgili ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

 

Beşiktaş’ın devre arasında Meksikalı forveti istediği kaydedilirken, teklifin kiralık olduğu ifade edildi. West Ham’ın kiralık transfere sıcak baktığı ancak bazı şartların olduğu dile getirildi.

 

En önemli konunun İngiliz kulübünün menajeri Manuel Pellegrini olduğu vurgulandı. Pellegrini’nin henüz son kararını vermediği, devre arasında Hernandez’i bırakıp bırakmama konusuna şu anda cevap vermediği aktarıldı.

 

Ligde de üst sıralara çıkmak isteyen West Ham’da tecrübeli golcünün Şilili menajerin hücum alternatiflerinden olduğu bildirildi. Beşiktaş’ın sunduğu teklifte de satın alma opisyonuyla kiralama olduğu bulunduğu öne sürüldü. (Milliyet)

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.