X

Caner ve Gökhan’a taraftardan büyük tepki

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında karşı karşıya gelen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde gergin anlar yaşandı. Milli oyuncu Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Fenerbahçe taraftarı büyük tepki gösterdi.

Caner ve Gökhan’a taraftardan büyük tepki

Skorer’de yer alan habere göre; Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe’ye konuk olan Beşiktaş’ta Caner Erkin ve Gökhan Gönül sahaya çıktıkları andan itibaren sarı-lacivertlileri taraftarların tepkisine maruz kaldı.

Fenerbahçe taraftarları derbi öncesi Şükran Ovalı üzerinden Caner Erkin aleyhinde küfürlü tezahüratta bulundu

Maç öncesinde Siyah-Beyazlı taraftarlar Caner Erkin’i deplasman tribününe çağırırken Caner alkışlarla yanıt verdi. Fenerbahçe taraftarları ise kötü tezahüratla eski futbolcularına tepki gösterdi.

CANER ERKİN BEŞİKTAŞ TARAFTARI DÖNÜNDE DİZ ÇÖKMÜŞTÜ

Daha önce Ülker Stadyumu’nda oynanan Süper Lig derbisinde Caner Erkin diz çökerek siyah beyazlı taraftarları selamlamıştı. Fenerbahçeli taraftarlar, Siyah-beyazlı futbolcu Caner Erkin’in Beşiktaş tribünlerini dizlerinin üzerine çökerek selamlamasına büyük tepki göstermişti.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.