X

Çalımbay dönemi kapanıyor!

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun futbolun başına getirdiği Özkan Sümer'le görüşme yaptıklarını ifade eden Çalımbay, "Zaten giderken sezon bitince kulübe mutlaka bir rapor vereceğiz" dedi. Deneyimli hoca, bu sözlerle sezon sonu Trabzon'dan ayrılacağının sinyalini verdi

Çalımbay dönemi kapanıyor!

Bordo-Mavililer’de bu sezon Ersun Yanal yönetiminde peş peşe alınan başarısız sonuçların ardından göreve getirilen Rıza Çalımbay da ayrılık sinyali verdi.

Gazete Habertürk’ten Haluk Ayyıldız’ın haberine göre, yeni başkan Ahmet Ağaoğlu tarafından futbolun başına getirilen efsane isim Özkan Sümer’le bir görüşme yaptıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, “Özkan hoca, benim çok saygı duyduğum biri. Bana göre Trabzonspor’a çok şey katmış, teknik direktör olarak hakikaten mükemmel işler yapmış bir hocamız. Kendisiyle uzun bir görüşme yaptık. Bu görüşmenin içerisinde altyapı, 1461 Trabzon, A takım hepsi var. Takımla ilgili ne yapılması gerektiğini kendisiyle görüştük. Zaten giderken sezon bitince kulübe mutlaka bir rapor vereceğiz. Onun içinde tekrar bir görüşme yapmamız gerekiyor. Herhalde önümüzdeki hafta kendisiyle bir araya geleceğiz” dedi. Bu sözler, Çalımbay’ın sezon sonunda Trabzon’daki görevini noktalayacağı şeklinde algınlandı.

Kaynak : HABERTÜRK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.