X

Burak Yılmaz’dan Trabzonspor’a veda sinyali

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da Burak Yılmaz maç sonu yaptığı açıklamada sezon sonu için veda sinyali verdi.

Burak Yılmaz’dan Trabzonspor’a veda sinyali

Süper Lig’de Antalyaspor’u 2-1 yenen Trabzonspor’da bir gol kaydeden Burak Yılmaz maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

23 gollü futbolcunun açıklamaları şöyle:

4 haftadır karnımda bir sakatlığım var, uyuşturup oynuyoruz. Şu anda karnımı hissetmiyorum, bıçak soksanız hissetmem. İnsanlar oynama diyor ama ben böyle bir oyuncuyum. takımın ihtiyacı varsa çıkıp oynarım. Herkes bir şeyler söylüyor, çok umurumda değil.

‘Gitmem doğru olandır belki de…’

Transfer teklifleri alıyorum diye devre arasında da söyledim. Yine de var. Ben Trabzonspor’u çok sevdiğim için geldim. Bazı şartlar bizim açımızdan yanlış yöne gidiyor. Yönetimle sezon sonu konuşacağız, belki de gitmek daha doğru. Gelmem doğru olandı fakat belki şimdi de gitmem doğru olandır. Başkanımız maliyetli oyunculardan söz ediyor. Sezon sonu oturup görüşeceğiz.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.