X

Beşiktaş’ta Pepe kırmızı kart gördü!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye konuk olan Beşiktaş'ta Pepe kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırıktı.

Beşiktaş’ta Pepe kırmızı kart gördü!

Celal Umut Eren / Skorer.com

Derbiye yine kırmızı kart damgasını vurdu. 30. dakikada Pepe, Souza’ya yaptığı hareketle doğrudan oyundan atıldı, ilk maçın ardından rövanşta da sular durulmadı

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki kupa eşleşmesine kırmızı kartlar damgasını vurdu. 2-2’inin rövanşında Kadıköy’deki mücadelede Pepe’nin kırmızı kart gördüğü pozisyon çok konuşuldu.
 
Portekizli futbolcu, 30. dakikada Josef de Souza’ya arkadan çok sert müdahale edince Mete Kalkavan hemen müdahale etti.  Kalkavan, Pepe’ye doğrudan kırmızı kart çıkardı. Bir anda saha karıştı. Beşiktaşlı futbolcular hemen hakem Kalkavan’a doğru itiraz ederek geldi.
 
Siyah-beyazlı oyuncular, uzun süre itiraz etti, bu sırada Caner Erkin sarı kart gördü. İlk maçta da hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş’tan 3 oyuncu kırmızı kart görmüştü.
 
Bu durum Kadıköy’e de yansıdı.
 
Alkışlı öfke
Pepe, kırmızı kart anı sonrası çok sinirlendi. Portekizli futbolcu önce Mete Kalkavan’a tepki gösterdi, ardından dışarı çıkarken Fenerbahçe tribünlerine dönerek alkışlamaya başladı.
 
Bu sırada da sarı-lacivertlilerde Fernandao, tepki göstermek için saha kenarına geldi. Beşiktaş tercümanı Halil Yazıcıoğlu, Fernandao’yu durdurmak isteyince tansiyon yükseldi. İki yedek kulübesi yine karşı karşıya geldi ancak kavga uzun sürmedi. 
 
[[HD_2651577]]
 
[[HD_2651531]]
 
[[HD_2651633]]
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.