X

Bayern Münih’e gol atan Ahmed Kutucu’ya tebrik

Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'te forma giyen ve hafta sonu Bayern Münih'e karşı gol atmayı başaran Ahmed Kutucu'yu taraftarlar tebrik etti.

Bayern Münih’e gol atan Ahmed Kutucu’ya tebrik

Hafta sonu oynanan Bayern Münih – Schalke 04 maçında ilk 11’de sahaya çıkan Ahmed Kutucu (18), Schalke 04 formasıyla karşılaşmanın 25. dakikada rakip Bayern Münih’e şık bir gol atmış ve skoru 1-1’e getirmişti. Ev sahibi Bayern Münih’in 3-1 kazandığı maçta Ahmed Kutucu’nun attığı gol, Schalke 04’ün hanesine yazılan tek goldü.

Genç forvet oyuncusu Ahmet Kutucu, takımı Schalke 04’ün bugün yapılan antrenmanında yer aldı. Antrenman sonrası oyunculardan imza almak için bekleyen az sayıdaki Schalke 04 taraftarları, forma şansını iyi değerlendiren ve Bayern Münih’e gol atmayı başaran Ahmet Kutucu’ya, “Güzel gol attın tebrikler, böyle devam et” sözleriyle destek olmayı ihmal etmediler.

Uzun yıllar genç takımlarında forma giyen Ahmed Kutucu ile Schalke 04 kulübü, bir süre önce 2022 yılına kadar profesyonel mukavele imzalamıştı.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.