X

Aykut Kocaman: Beşiktaş’ın maça çıkmayacağına inanmıyorum!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 4-1 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Kocaman, Beşiktaş'ın maça çıkmama kararına inanmadığını ve rakiplerinin maça çıkacağını düşündüğünü söyledi.

Aykut Kocaman: Beşiktaş’ın maça çıkmayacağına inanmıyorum!

Aykut Kocaman’ın açıklamaları şöyle:

Ligin sonuna gelirken, en kritik olarak gözüküyordu. Başakşehir zor bir deplasmana çıkacak, derbi oynanacak. Ancak bunu lehimize çevirmemiz halinde bu saydıklarımız değerli olacaktı. Kasımpaşa maçı kendi tarafına çevirebilecek ısrarlı bir takım. Böyle bir takım karşısında, istediğimiz oyunu sergilediğimizi söyleyemem. İlk yarıda Kasımpaşa 3 tane tehlikeli pozisyon buldu. Biz, kendi yapacaklarımız tarafında eksik kaldık. 4-5 tane doğru atak şansı bulduk ve 1 tanesi gol oldu. 

İkinci yarı, dinlenmenin verdiği enerjiyle agresif başladılar ve golü buldular. Golden sonra, maç boyunca iyi olmasını beklediğimiz Şener’in muhtemem golü bizi öne geçirdi. Sonrasında farkı artırıp, pozisyonlar bulduk. Kalan haftalar için kuvvetli bir rüzgar aldık ama bu ne kadar yetecek, yarın ki maçtan sonra belli olacak. 

Ben hislerime dayanarak söylüyorum. Maça çıkmamak kuvvetli bir karar. Ben Beşiktaş’ın maça çıkacağını düşünüyorum. Farklı yerlere farklı mesajlar verilmiş olabilir. Net bir şekilde maça çıkmayacaklarını söylüyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Maçtan çekilen Beşiktaş ve hükmen yenilmesi gereken tarafın Beşiktaş olması lazım. Ama ben böyle bir arsızlıkta bulunmak istemedim. Ben çıkıp futbol oynamaktan yana olduğumu söyledim. Hesap sahada kesilir. Eğer sahaya çıkıp yenerlerse bizi, ilk tebrik eden ben olurum.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.