X

Aykut Kocaman, Aatif Chahechouhe’nun transferi için harekete geçti

Atiker Konyaspor'un başına geçen Aykut Kocaman ilk transferini de eski takımı Fenerbahçe'den yapacak. Kocaman'ın Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde güvendiği isimler arasında yer alan Faslı futbolcu Aatif Chahechouhe'ya yeşil beyazlı formayı giydirmek istiyor.

Aykut Kocaman, Aatif Chahechouhe’nun transferi için harekete geçti

Milliyet‘in haberine göre kariyerinde 3. kez Atiker Konyaspor‘un başına geçen Aykut Kocaman ilk transferini de eski takımı Fenerbahçe‘den yapacak.

AATIF‘I KADROSUNDA GÖRMEK İSTİYOR

Yeşil beyazlı kulüple 2.5 yıllık anlaşmaya varan Aykut Kocaman, devre arasında sarı lacivertli takımın kadro dışı bıraktığı ismi kardosuna katacak. Aykut Kocaman‘ın Fenerbahçe‘yi çalıştırdığı dönemde güvendiği isimler arasında yer alan Faslı futbolcu Aatif Chahechouhe‘ya yeşil beyazlı formayı giydirmek istiyor.

REDDETMİŞTİ AMA ŞİMDİ ‘KOCAMAN‘ BİR FARK VAR

Konyaspor, Faslı yıldızı sezon başında kadrosuna katmak için büyük çaba harcamış, Aatif ise bu teklifi geri çevirmişti. Daha önce bu öneriyi değerlendirmeyen Aatif‘ın ise yeşil beyazlıların başına Aykut Kocaman‘ın geçmesiyle fikir değiştirdiği ve ara transferde İç Anadolu ekibine gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.