X

Ataman’dan flaş sözler: Hakem kural hatası yaptı

Turkish Airlines EuroLeague'in 11. maç döneminde Anadolu Efes, sahasında konuk ettiği Real Madrid'e 84-82 mağlup oldu.

Ataman’dan flaş sözler: Hakem kural hatası yaptı

THY Euroleague’in 11’inci haftasında Anadolu Efes sahasında Real Madrid’e 84-82 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından iki takım başantrenörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu .

Farkı 14 sayıya çıkarttıktan sonra sahadaki saygılarını kaybettiklerini belirten Ergin Ataman, “Bu akşam çok iyi oynadık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Farkı 14 sayıya çıkardıktan sonra sahadaki saygıyı kaybettik. Daha çok hata yapmaya başladık. Çok fazla şut kaçırdık. Bunları ilk 35 dakikada soktuk. Maçın başında Madrid 1 kere öne geçmişti. Tüm maç boyunca önde götürdük. Bir kere öne geçip maçı kazandılar. Euroleague için önemli iki takım oynadı. Euroleague şampiyonu olmaya aday takım olduğumuzu gösterdik. Hakem maçın sonunda kural hatası yaptı. Biz itiraz ettik. İtirazlarımıza hayır dediler. Ben hakemlerin hata yaptığını düşünüyorum. Yönetimle de konuştuk. Euroleague’den maçın tekrarının yapılmasını isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KURAL KİTABINDA MAÇIN YENİDEN OYNATILMASI GEREKİR”

Maçın sonunda hakemlerin kural hatası yaptığını ifade eden Ataman, “Değişen kurallar gereği teknik faul çalındığı zaman kaç saniye kalırsa oradan devam etmesi gerekiyor. Biz buna itiraz ettik. 4 saniyeydi, 14 saniye verdiler. Sonunda bir faul daha oldu. Bu bir kural hatası. Kural kitabından yeniden oynatılması yazıyor” şeklinde konuştu.

PABLO LASO: “İNANILMAZ BİR MAÇTI”

Maçın sonuna kadar mücadele ettiklerini belirten Real Madrid Başantrenörü Laso, “Öncelikle oyuncularımı tebrik ederim. İnanılmaz bir maçtı. Efes maça iyi başladı. Defansta hatalar yaptık. Efes iyi oyuncuları sayesinde farkı açtı. Üçüncü periyotta daha iyiydik. Fakat bazı hatalar yaptık. Önemli olan bir şey ise oyunda kaldık. Savaşmaya devam ettik. Sonuç olarak farkı kapadık. Çok zor bir galibiyet elde etmeyi başardık” dedi

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.