X

Anderlecht-Fenerbahçe maçına Bulgar hakem

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika'da oynayacağı Anderlecht maçını Bulgar Georgi Kabakov yönetecek.

Anderlecht-Fenerbahçe maçına Bulgar hakem

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde 25 Ekim Perşembe günü Belçika ekibi Anderlecht’e konuk olacağı karşılaşmayı, Bulgaristan Futbol Federasyonundan Georgi Kabakov yönetecek.

UEFA’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Constant Vanden Stock Stadı’nda TSİ 19.55’te başlayacak D Grubu üçüncü hafta maçında Kabakov’un yardımcılıklarını, Martin Margaritov ile Divan Valkov yapacak.

İlave yardımcı hakem olarak Nikola Popov ve Stanislav Todorov’un görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Georgi Todorov üstlenecek.

Sevilla-Akhisarspor maçını Clancy yönetecek

Akhisarspor’un UEFA Avrupa Ligi J Grubu üçüncü  haftasında 25 Ekim Perşembe günü deplasmanda İspanya’nın Sevilla takımı ile  yapacağı maçta İskoç hakem Kevin Clancy düdük çalacak.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre İspanya’nın Sevilla kentindeki Ramon  Sanchez Pizjuan Stadı’nda TSİ 22.00’de başlayacak maçta Clancy’nin  yardımcılıklarını Alastair Mather ve Sean Carr üstlenecek.

İlave yardımcı hakemliğini Greg Aitken ile Euan Anderson’un yapacağı  maçın dördüncü hakemi Graeme Stewart olacak.

 

 

 

 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.