X

Alper Durur: Daha iyi mücadele etmek isterdik

OGM Ormanspor Başantrenörü Alper Durur, "Şu anda bir hedefimiz kaldı. Tabii burada daha iyi mücadele etmek isterdik. Şartlar bazen el vermiyor ama ben oyuncularımın sahada göstermiş oldukları istekten dolayı onlarla bir kez daha gurur duyuyorum" dedi.

Alper Durur: Daha iyi mücadele etmek isterdik

Botaş ile OGM Ormanspor arasında oynanan Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasının ardından her iki takımın oyuncuları ve başantrenörleri açıklamada bulundu.

OGM Ormanspor oyuncusu Dila Aşkın, “Bugün maç içinde eksiklerimiz olmasına rağmen herkes yüreğini koyup mücadele etti. Kazanamadık. Botaş’ı kutluyorum. Geride kalan diğer takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen OGM Ormanspor Başantrenörü Alper Durur, “Başarılı bir sezon yaşıyoruz. Avrupa Kupası’nda ilk kez katıldığımız bir organizasyonda müzesinde Avrupa Kupası olan bir takımı eleyip gruplara kalma başarısını gösterdik. Bununla da yetinmeyip gruplarda içerideki maçlarımızı kazanıp bir üst tura çıkma başarısını gösterdik. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum. Şu anda bir hedefimiz kaldı. Tabii burada daha iyi mücadele etmek isterdik. Şartlar bazen el vermiyor ama ben oyuncularımın sahada göstermiş oldukları istekten dolayı onlarla bir kez daha gurur duyuyorum. Kaliteli bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz, bu bizim avantajımız. Şu anda son hedefimiz olan ligdeki play-off hedefinin içindeyiz. Sezon sonuna kadar da bütün maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi yerlere gelmek adına mücadele göstereceğiz. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

İHA

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.