X

Ali Koç’un ikinci operasyonu yönetime

3 yardımcı antrenör ile yolları ayıran, Aatif, Volkan Demirel ve Dirar'ı kadro dışı bırakan Başkan Ali Koç'tan büyük bir operasyon daha...

Ali Koç’un ikinci operasyonu yönetime

Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 3 yardımcı antrenör ile yolları ayıran, Aatif, Volkan Demirel ve Dirar’ı kadro dışı bırakan Başkan Ali Koç büyük bir operasyona daha imza atıyor. 
 
Akşam Gazetesi’nde yer alan habere göre; Koç, yönetim içindeki çıkan anlaşmazlıkları kökünden çözmek için harekete geçti. Bu sorunu çözmek için Başkan Ali Koç performansından memnun olmayan bazı yöneticilerin görevlerini değiştirme kararı aldı. Yöneticilerin Koç’un bu kararı sonrası nasıl bir tepki göstereceği ise merak konusu olmaya başladı.
 
ÖZSOY İLE KARAÇAM TARTIŞMASI
 
Sarı-Lacivertli Kulübün 2. Başkanı Semih Özsoy ile Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam arasında ciddi bir fikir ayrılığı yaşanıyor. İki yöneticinin mali konularla ilgili tartışmalar yaşadığı ve henüz bir orta yolun bulunmadığı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kurumsal yapıdan sorumlu olan Karaçam’ın görevini değiştirme ihtimali oldukça yüksek. Koç’un yönetim içinde en güvendiği isim olan Semih Özsoy’un ise görevine devam etmesi bekleniyor.  Ali Koç, en kısa sürede yönetim içindeki bu operasyonu bitirmeyi planlıyor.
 
SAMANDIRA’DA DEĞİŞİKLİK YAPILDI
 
Samandıra’da da bazı değişikliklere gidildi. Kadroda yer alan yabancı oyuncular için Türkçe, Türk oyuncular içinse İngilizce kursları zorunlu hale geldi. Yönetim bu derslerin zorunlu olması sonucu takım içindeki iletişimin artacağına inanıyor. Bilindiği gibi Sivasspor maçı öncesi Sarı-Lacivertli futbolcular sabah kahvaltısında bir araya gelerek birliktelik mesajı vermişlerdi. 
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.