X

Akra Gran Fondo Altaya Powered By AG Tohum, Antalya’ya bisiklet festivali coşkusu sunacak

Argeus Travel & Events ile Yedi İletişim tarafından AKRA – Barut Hotels'in isim sponsorluğu ve AG Tohum ana sponsorluğunda 24 Şubat Pazar günü düzenlenecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, Antalyalılara bisiklet festivali coşkusu dolu bir hafta sonu yaşatacak. Sadece amatör bisikletçilerin katılabileceği organizasyon, 92 ve 61 kilometre olmak üzere iki farklı parkurda düzenlenecek.

Akra Gran Fondo Altaya Powered By AG Tohum, Antalya’ya bisiklet festivali coşkusu sunacak

Antalyalılar, 21-24 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Tour of Antalya powered by AKRA’nın yanı sıra ikinci kez düzenlenecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum ile spor ve eğlencenin bir arada olduğu günler yaşayacak.

Yaklaşık 700 sporcu pedal çevirecek

Organizasyonun 92 kilometrelik uzun parkurunun startı 24 Şubat Pazar sabahı 08.00’de verilirken 61 kilometrelik kısa parkurun start saati ise 08.30 olacak. Kayıt sürecinde büyük ilgi gören AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum’da yaklaşık 700 sporcu pedal çevirecek.

Organizasyona Türk sporcuların yanı sıra Kanada, Danimarka, Rusya, İngiltere, Slovenya, Ukrayna, Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Kazakistan, Azerbaycan, İsviçre, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Irak ve Sri Lanka gibi ülkelerden yabancı sporcular da katılacak.

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetmenlikleri’ne göre gerçekleştirilecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum’un her iki parkurunun start ve finiş noktaları ise,Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.