X

Ahmet Ercanlar: Alper, Aatıf, Soldado kilit olacak

Muhabirimiz Ahmet Ercanlar, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Ercanlar: Alper, Aatıf, Soldado kilit olacak

Fenerbahçe için olmazsa olmaz, kaybedilirse her şey biter maçlarından bir tanesi daha…Sarı lacivertliler için başka bir çare yok. Rakip özellikle hücumda etkili bir takım. Yani Fenerbahçe’nin aslında sevdiği tarz takımlardan. Savunma kurgusu güçlü olan sarı lacivertliler için rakibin etkili hücum silahları çok sorun olmaz…

Fenerbahçe için asıl sorun kendi hücum performansları. Dirar’ın yokluğunda Alper Potuk’un performansı çok önemli olacak. Kasımpaşa her ne kadar hücumda etkili olsa da savunmada zayıf bir takım. Fenerbahçe’de Giuliano, Alper, Aatif ve Soldado’nun performansı maçın kilit noktası olacak.

Fenerbahçe kenarda çok sayıda hamle oyuncusu ile ikinci devre için çok fazla silaha sahip. Eğer bu hamleler gerekli olursa Valbuena, Janssen, Fernandao, Mehmet Ekici gibi önemli isimler görev bekleyecek. Bu da sarı lacivertliler için önemli bir artı.

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.