X

Ahlaksız Giannakopoulos bunu da yaptı!

Verdiği flaş kararlar ve yaptığı işlerle gündemden düşmeyen Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos yine bir ahlaksızlıkla tepki çekti.

Ahlaksız Giannakopoulos bunu da yaptı!

Bu yıl yaptığı ahlaksızlıklarla gündemden düşmeyen Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos yine herkesin tepkisini çekti.

EuroLeague yönetimi ve organizasyonun CEO’su Jordi Bertomeu’yu hedef alan çok ağır ithamlarda bulunan Giannakopoulos, bu kez yaptığı hareketle bardağı taşırdı.

Takımı Play-Off aşamasında Real Madrid’e elenen Yunan devinin başkanı, Avrupa’nın önemli basketbol adamlarından biri olan EuroLeague CEO’su Bertomeu’ya ağır bir ithamda bulundu.

Giannakopoulos, Bertomeu’yu tarihin en büyük savaş suçlularından biri olan Nazi Almanyası’nın lideri Adolf Hitler’e benzetti.

[Content:{1258086}]

Yaptığı bu ahlaksız paylaşımla büyük tepki çeken Giannakopoulos, bu sezon Fenerbahçeli taraftarlarla da sosyal medya üzerinden atışmıştı.

Birçok kez EuroLeague tarafından cezalandırılan Panathinaikos Başkanı, takımını organizasyondan çektiğini ve gelecek sezondan itibaren FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceklerini açıklamıştı.

[Content:{1364700}]

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.