X

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Görevde kalmam mümkün değil!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Ömer Şişmanoğlu transferine gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından görevi bıraktığını açıkladı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sancak, "Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Görevde kalmam mümkün değil!

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News‘te F5Haber‘e abone olun

F5Haber‘e Google News‘te abone olun

Adana Demirsporlu taraftarların Ömer Şişmanoğlu’nun transfer edilmesine gösterdiği tepki üzerine transferi iptal ettiğini açıklayan Murat Sancak, ardından da istifa kararı aldı.  

Murat Sancak’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Çok değerli Adana Demirspor taraftarları. ‘Ben yönetilmem, yönetirim’ demiştim. Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim. Söz verdiğim gibi her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin. Ben ediyorum. Allah’a emanet olun, sonu kupa. Yarın başkan vekili atayacağım, kongreye götürecek. Buradan Adanalı iş adamlarına sesleniyorum;, Adana Demirspor’a sahip çıkın. Yetkiyi devredeceğim kişi, yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir.”

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.